PartyPak, locul unde cele mai indraznete vise, se transforma in realitate!

Sute de costume tematice sau costume de carnaval, cum le mai numin uneori va asteapta online, dar mai ales offline, la sediul nostru. Unul din secretele unei petreceri reusite sta in costume, de aceea va ajutam cu putina magie sa dati viata unor personaje minunate.

Orice petrecere are nevoie de un suflu de prospetime, de o minte limpede si de persoane cu bogata experienta in realizarea si punereain scena a unor astfel de evenimente. Suntem o fabrica de vise, un laborator de idei, o companie de inspiratie si fantezie.

Managerul companiei are o experienta de mai bine de 15 ani in organizarea showurilor de televiziune, timp in care si-a creat o imagine ampla despre ceea ce inseamna sa organizezi o petrecere la standarde profesioniste.

Garderoba este foarte variata si diversificata, de la costume de Alba ca Zapada si Pinochio pentru cei mici, la costume din diverse spectacole de televiziune, personaje istorice sau celebritati. Bineinteles ca nu puteau lipsi din peisaj accesorii de tot felul - genti, palarii, masti, pantofi, peruci, casti, sabii si multe altele.

costume tematice

Suntem gata sa raspundem oricarei provocari si cu siguranta ne vom ridica la inaltimea asteptarilor dumneavoastra!

accesorii costume de carnaval